Call Center 
0249-535.330
(best view: all exept IE) 
Autentificare Vreau cont!

Login

Username *
Password *
Retine-ma

Imi fac cont

Campurile completate cu asterisc (*) sunt obligatorii.
Nume *
Username *
Password *
Verifica password *
Email *
Verifica email *

Fertilizarea culturilor

   În tehnologiile moderne, tratamentul semințelor înainte de semănat este obligatoriu. Sămânța de calitate, certificată și tratată reprezintă primul pas către o recoltă calitativă și cantitativă.
Pentru a te bucura de culturi sanatoase si care sa iti aduca si profit, este foarte important sa reduci la minimum numarul de indatoriri “plictisitoare” ca, de exemplu, irigarea si sistemul de fertilizare a culturilor, cele mai consumatoare, din punctul de vedere al timpului, obligatii.

   Tocmai pentru ca sunt niste operatiuni de durata (atunci cand sunt efectuate manual), este nevoie de un sistem automat. Din fericire, in momentul de fata, exista sisteme foarte bune, din punct de vedere calitativ, pentru irigatia culturilor, motiv pentru care, odata instalate, automatizarea unui instalatii de fertilizare este pe jumatate terminata, pentru ca cea mai eficienta metoda de fertilizare a culturilor este cea concomitenta cu sistemul de irigatii. De exemplu, daca ai instalat un sistem de irigatii cu picatura, care aduce apa direct la radacina plantei, la care adaugi un fertilizator, nutrientii vor ajunge si ei, tot direct la radacina, fara nici cea mai mica pierdere. Fiecare planta va primi cantitatea necesara de fertilizator, care poate fi ajustata prin controlarea sistemului de irigatii.

   In functie de frecventa fertilizarii, un sistem de fertilizare a culturilor care sa fie automat, poate fi manevrat pentru a obtine o rata de dilutie fertilizator/apa pana la 1000:1. Cu cat fertilizarea se va face mai des, cu atat cantitatea de fertilizator din apa va fi mai mica. Partea cea mai interesanta este ca poti conecta acest sistem de fertilizare la sistemul de irigatie, doar in momentul in care vrei sa folosesti ingrasamant, sistemul putand fi oprit si pornit ori de cate ori doresti. Sursa: http://dli.ro

Fertilizare-prin-irigatie

Quality
top